Apparaten en accessoires
Aardappel- en groentenpuree
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm)600 g
-
groenten (bijv. pompoen, wortels, knolselder, yams, erwten, bloemkool, broccoli), indien nodig in plakjes (1 cm) gesneden, naar behoefte (zie tip)400 g
-
zout1 - 1 ¼ tl
-
melk350 g
-
ongezouten boter30 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
1041 kJ /
248 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Chocolademousse
3u. 20min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Aardappelpuree
45min
Appelmoes
20min
Groentensoep
35min